Om oss - Primo Services AS

Om Oss

Primo Services tilbyr komplette
regnskapstjenester og rådgivning.

OM PRIMO SERVICES

Primo Services AS er et autorisert regnskapsførerselskap sentralt beliggende mellom Zachariasbryggen og Fløibanen, midt i Bergen sentrum. I tillegg til regnskapsføring har vi også rådgivning, samt full økonomistyring for de av våre kunder som ønsker dette. Primo Services AS har hatt stor vekst de siste årene, men målsettingen om å ha et tett forhold til våre kunder står fast. Vi tilpasser oppdraget til hver enkelt kunde og bransje. 

Kunden i sentrum

Vi forsøker alltid å tilpasse oppdragene våre utIfra hva som er den beste løsningen for deg som kunde, og oss som regnskapskontor. Det vil si at vi har som mål å hjelpe våre kunder med å lage en god løsning for økonomistyring og regnskap. Vi er opptatt av å lage effektive rutiner som er tilpasset hver enkelt kunde og bransje. Vår erfaring er at en god kommunikasjon med kunden er helt avgjørende for at vi kan gjøre en best mulig jobb. 

Dyktige medarbeidere

Vi er et lite miljø med p.t. 6 ansatte, hvorav 3 er autoriserte regnskapsførere. Dette betyr for deg som kunde at vi har medarbeidere som er både effektive og svært kunnskapsrike innenfor regnskapsområdet. Våre ansatte gjennomgår fortløpende kurs i forskjellige fagområder slik at vi er oppdaterte på de lover og regler vi hele tiden må forholde oss til, og som ofte endres.

Primo Services AS

Kontaktinformasjon

Copyright © 2023 Primo Services AS | Utviklet av SeoWeb AS

Skroll til toppen